Magneetverf

Wanddecoratie in jouw kamer(s)

Met wanddecoratie kun je elke kamer opvrolijken en meteen wat meer sfeer in je huis scheppen. Je kunt het gebruiken als een grote eyecatcher in je kamer maar het is ook leuk om er mee te variëren.

Muurstickers:

Muurstickers worden steeds vaker gebruikt om een muur op te fleuren. Ze zijn te verkrijgen in veel verschillende vormen en maten, daardoor zijn ze geschikt voor elk soort interieur. De kwaliteit van muurstickers zijn vaak een drempelpunt voor veel mensen maar met de technologie van nu kun je makkelijk een sticker plaatsen en ook eraf halen zonder dat de muren beschadigen.

3D wandpanelen:

Een 3D wandpaneel is een muurbekleding dat op elke ondergrond geplaatst kan worden. Het geeft je inrichting net een moderne look zonder dat het overheerst. De panelen zijn overschilderbaar en kun je dus prima in elk soort kamer toepassen.

Muur

Foto’s:

Met een foto als wanddecoratie kun je je inrichting wat persoonlijker maken. Waar je wel rekening mee moet houden als je een foto van bijvoorbeeld je gezin wilt plaatsen is, dat de foto niet overheersend wordt. Een snel gemaakte fout is dat je een te grote foto neemt en gasten daardoor afgeleidt raken. De laatste tijd kun je kiezen uit heel veel soorten foto’s denk maar eens aan een foto op hout, een foto op karton, foto op plexiglas of natuurlijk op tegeltjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het mooie is dat het in iedere soort inrichting past, of het nou heel modern is of juist heel landelijk een foto aan de muur staat in elk huis mooi.

Verf:

En dan heb ik niet over gewoon verf, maar magneet verf. Met magneetverf kan je bijna al het materiaal magnetisch maken door het simpelweg te verven. Zo heb je de mogelijkheid om een memobord in je keuken te hebben of een muur in de kinderkamer waar ze leuk op kunnen spelen.Magneetverf

Over Lisa

Lisa

Ik zal mijzelf nog even voorstellen: ik ben Lisa, 26 jaar en ik woon in Ermelo. Vorig jaar heb ik mijn studie (bachelor) Psychologie succesvol afgerond en mijn script gehaald met een 8,5 (hihi). Nu ben ik op zoek naar leuk werk waarbij ik mijn kennis kan toepassen en meer ervaring op kan doen. Omdat ik ook actief ben als fotograaf, één van mijn andere hobby’s, heb ik besloten deze blog te starten (want interieur en fotografie sluit gewoon goed bij elkaar aan). Hopelijk inspireer ik jullie met mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen