Foto's boven je bureau

Tips om de leukste wanddecoratie te krijgen!

Met deze decoratie haal je iets persoonlijks in huis. Hier heb ik 6 leuke tips voor jou. Kijk en gebruik deze tips om jouw huiskamer gezelliger te maken :).

Tip 1

Je kan het overal neerhangen maar boven je bureau lijkt ook wel heel mooi. Hang twee op gelijke hoogte en een eronder dan ziet het er heel fris uit! Door het in de hal, gang of in een andere kleine ruimte wand decoratie te hangen trekt de foto gemakkelijk aandacht. Bijvoorbeeld een oneven aantal foto’s maakt het net weer wat springerig.

Foto's boven je bureau

Tip 2

Laat je canvas nog meer opvallen door een lijst er om heen te doen, eventueel met andere leuke kleurtjes. Je kan zien dat ze een soort stijl hebben gekozen met een warme leuk dat maakt het juist zo gezellig! Zorg er dus voor dat je kleuren matchen en dat je verder alles goed afstemt.

Canvas laten opvallen

Tip 3

Herleef jou herinneringen of doe er andere plaatsje of teksten in. Je hoeft het niet altijd aan de muur te hangen. Je kan het gewoon zo op de rand zetten voor een beetje een speels gezicht. Je kan ze ook laten overlappen of zet er leuke accessoires tussen. Wees dus creatief!

Foto's boven je bank

Tip 4

Hang boven je bed mooie wanddecoratie om je eigen persoonlijkheid naar voren te laten komen. Ook een tip lage slaapkamer verlichting zorgt voor enorm veel gezelligheid. Zo creëer je dus een extra sfeer erbij.

Foto's boven je bed

Tip 5

Allemaal verschillende plaatjes in je lijst zorgt voor zoveel gezelligheid. Dezelfde witte randen geeft voor een extra luxe uitstraling en het lijkt heel strak. Wil jij een beetje modern doen? Combineer dan dit in je huis met een witte tafel en zwarte stoelen erbij dan ben jij weer op het moderne pad! Natuurlijk is het gezellig om wat leuke accessoires of een leuk plantje op de tafel te hebben.

Verschillende afbeeldingen

Tip 6

Wil jij zo graag al je mooiste herinneringen bij elkaar hangen in een hart vorm? Dat kan print foto’s uit en plakken maar! Dit is een van de hipste trends van 2016. Zoek dus je beste foto’s en je geweldige herinneringen uit en creëer een open sfeer in je kamer.

Foto's in hartvorm

 

Heb jij deze tips gebruikt? Dan vind ik het leuk als je dat laat weten in de reacties!

Over Lisa

Lisa

Ik zal mijzelf nog even voorstellen: ik ben Lisa, 26 jaar en ik woon in Ermelo. Vorig jaar heb ik mijn studie (bachelor) Psychologie succesvol afgerond en mijn script gehaald met een 8,5 (hihi). Nu ben ik op zoek naar leuk werk waarbij ik mijn kennis kan toepassen en meer ervaring op kan doen. Omdat ik ook actief ben als fotograaf, één van mijn andere hobby’s, heb ik besloten deze blog te starten (want interieur en fotografie sluit gewoon goed bij elkaar aan). Hopelijk inspireer ik jullie met mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen