hor

Nooit meer last van insecten met de juiste hor

Je kent het ongetwijfeld wel: de zomer staat voor de deur, het weer wordt steeds mooier waardoor je graag eens een raam of een deur openzet voor wat frisse lucht. Niet veel later zijn de eerste vliegen al daar. Om dit tegen te gaan, kan je een hor kopen om in je raam te plaatsen. Vervelende vliegen die rond je oren zoemen zijn hierdoor verleden tijd!

Wat is een hor?

Een hor wordt ook wel een vliegenraam genoemd. Je kan deze zowel in een deur plaatsen als in een raam. Bovendien zijn ze zo gemaakt dat je ze niet telkens moet wegnemen wanneer je je deur of raam terug wil sluiten. Het plaatsen van een hor is ook heel eenvoudig waarna je zonder zorgen je raam of deur kan openzetten in de zomer.

Waar op letten bij het kopen van een hor?

Horren kopen doe je niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten bij het aankopen van een hor. Zo zijn er verschillende horren die je kan kiezen. Wat betreft een hordeur, kan je kiezen voor de standaard hordeur. Belangrijk is wel dat je bij aankoop de juiste afmetingen hebt. Een centimeter verkeerd gemeten, kan ervoor zorgen dat je hordeur helemaal niet past.

Een tweede mogelijkheid is een plissé hordeur. Deze heeft dezelfde werking als een standaard hordeur, maar je kan ze opvouwen wanneer je het niet nodig hebt. Zo blijft de hordeur ook beschermd tegen regen en eventueel sneeuw.

Vraag raad aan een specialist

Zoals hierboven al is gezegd, is bij horren op maat het enorm belangrijk dat je de juiste afmetingen hebt. Foute afmetingen zorgen ervoor dat de hor niet zal passen. Wanneer je niet zeker bent of je de juiste afmetingen hebt, kan je altijd beroep doen op een specialist. Deze kan je helpen om fouten te vermijden.


Over Lisa

Lisa

Ik zal mijzelf nog even voorstellen: ik ben Lisa, 26 jaar en ik woon in Ermelo. Vorig jaar heb ik mijn studie (bachelor) Psychologie succesvol afgerond en mijn script gehaald met een 8,5 (hihi). Nu ben ik op zoek naar leuk werk waarbij ik mijn kennis kan toepassen en meer ervaring op kan doen. Omdat ik ook actief ben als fotograaf, één van mijn andere hobby’s, heb ik besloten deze blog te starten (want interieur en fotografie sluit gewoon goed bij elkaar aan). Hopelijk inspireer ik jullie met mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen