Bloggen

Hoe vaak blog ik nu?

Laatst kreeg ik de vraag hoe vaak ik nu eigenlijk blog. Het antwoord is vrij simpel, ik heb namelijk zelf ook geen idee! Wanneer ik weer inspiratie heb voor een nieuwe blog ga ik deze uitwerken. Hier ben ik al snel meerdere uren mee zoet, omdat ik natuurlijk een leuke blog wil schrijven voor jullie (mijn volgers). Als ik naar de afgelopen weken kijk zie ik dat ik ongeveer 1 keer per 2 weken een blog plaats. Misschien dat dit in de toekomst nog meer wordt of juist minder (stel je voor dat mijn inspiratie op is..). Ik moet zeggen dat ik het nu eigenlijk leuk vind gaan! Ga er dus maar vanuit dat ik 1 keer per 2 weken weer een blog plaats ;).

Over Lisa

Lisa

Ik zal mijzelf nog even voorstellen: ik ben Lisa, 26 jaar en ik woon in Ermelo. Vorig jaar heb ik mijn studie (bachelor) Psychologie succesvol afgerond en mijn script gehaald met een 8,5 (hihi). Nu ben ik op zoek naar leuk werk waarbij ik mijn kennis kan toepassen en meer ervaring op kan doen. Omdat ik ook actief ben als fotograaf, één van mijn andere hobby’s, heb ik besloten deze blog te starten (want interieur en fotografie sluit gewoon goed bij elkaar aan). Hopelijk inspireer ik jullie met mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen