Gepersonaliseerde-trouwkaarten-met-foto

De perfecte gepersonaliseerde trouwkaart

Trouwen, een bijzondere mijlpaal in jullie leven samen. Als het goed is kunnen jullie de trouwdag na afloop toevoegen aan het lijstje ‘mooiste dag(en) ooit!’ Een dag om de liefde te vieren in het bijzijn van al jullie vrienden, familie en kennissen. Een dag die jullie je altijd zullen herinneren en die niet zomaar voorbij mag gaan.
Om er zeker van te zijn dat al jullie geliefden ook daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn op jullie bruiloft, is er één ding van heel groot belang: de huwelijkskaart! De datum, tijd, plaats en overige belangrijke informatie wordt hiermee aan de gasten bekend gemaakt. Zo kunnen alle genodigden de datum vast in hun agenda noteren maar houd er dus rekening mee dat jullie de uitnodigingen op tijd versturen of stuur vast een ‘Save the Date’ kaart vooruit.

Een trouwkaart met een persoonlijk touch?

Trouwkaarten vind je overal, dat kan de zoektocht naar het perfecte exemplaar voor jullie lastig maken. Vrouwen weten de weg naar Pinterest, voor het opdoen van de nodige inspiratie, vaak wel te vinden. Maar jullie willen natuurlijk niet de zoveelste standaard trouwkaart, maar een uniek en persoonlijk exemplaar.
Een huwelijksuitnodiging echt persoonlijk maken kan bijvoorbeeld door middel van het toevoegen van één of meerdere foto’s. Zelfs al zouden jullie exact dezelfde uitnodiging versturen als een ander stel, dankzij deze persoonlijke touch blijft jullie kaart toch uniek!
Zijn jullie vooral in het bezit van vakantiekiekjes met bezwete hoofden of dik ingepakte in de sneeuw? Schroom dan ook niet om voor een paar uurtjes met een professional aan de slag te gaan. De foto’s kunnen jullie niet alleen gebruiken voor op jullie trouwkaart, het is ook een leuke toevoeging als decoratie op de dag zelf en kan ook mooi worden doorgevoerd op de huwelijksattenties! Daarnaast zijn de gemaakte foto’s een leuke herinnering aan het voorbereidingsproces voor jullie trouwdag, laat deze op canvas afdrukken en hang deze op een prominente plek op jullie huis. Een prachtige blijvende herinnering aan de voorbereiding van een van de mooiste dagen van jullie leven!

Een bijzondere trouwkaart

Huwelijksuitnodigingen zijn er tegenwoordig in alle soort en maten te vinden, je bestelt ze tegenwoordig zelfs gemakkelijk online. Het assortiment is groot en hoewel jullie natuurlijk vaar een traditionele trouwkaart kunnen kiezen wordt het aanbod bijzondere trouwkaarten ook steeds groter. Een bijzondere dag verdient, als het aan ons ligt, ook een bijzondere uitnodiging!

Denk bijvoorbeeld aan een springdoos kaart, die echt uit de envelop komt springen wanneer deze geopend wordt door de ontvanger. Of een kaart die bij elke vouw wat meer informatie toont en oneindig doorgevouwen kan worden. Onderschat de kracht van een mooie persoonlijke trouwkaart met de juiste informatie niet! De trouwkaart is voor jullie gasten het eerste onderdeel van de bruiloft, daarmee mag je best een beetje uitpakken!

Over Lisa

Lisa

Ik zal mijzelf nog even voorstellen: ik ben Lisa, 26 jaar en ik woon in Ermelo. Vorig jaar heb ik mijn studie (bachelor) Psychologie succesvol afgerond en mijn script gehaald met een 8,5 (hihi). Nu ben ik op zoek naar leuk werk waarbij ik mijn kennis kan toepassen en meer ervaring op kan doen. Omdat ik ook actief ben als fotograaf, één van mijn andere hobby’s, heb ik besloten deze blog te starten (want interieur en fotografie sluit gewoon goed bij elkaar aan). Hopelijk inspireer ik jullie met mijn blogs!

Gerelateerde artikelen

No Related Post