Je foto lijst ophangen in nog meer verschillende vormen

Na een aantal leuke reacties op mijn vorige blog (bedankt daarvoor!) heb ik besloten jullie nog wat meer tips te geven over het ophangen van fotolijsten (of zijn jullie al zat van al mijn tips??). Veel leesplezier en doe voorzichtig als je je fotolijstjes op gaat hangen ;).

Fotolijsten op een fotorichel:
De fotorichel is dus een goede optie als je geen gaten in de muur wilt boren of wanneer je veel van compositie wisselt.
Fotolijsten in een strakke vorm:
Hang je fotolijsten in een strakke vorm op bijvoorbeeld in een vierkant of in een rechthoek. Het wordt versterkt door lijsten van hetzelfde formaat. hier creëer je een rustige look en is het niet storend om er naar te kijken.

Fotolijsten op een rijtje:
Als je de fotolijsten op een rij laat hangen dan kun je kiezen of je dit horizontaal of verticaal wil gaan doen. Je kan bijvoorbeeld dezelfde foto’s er in doen maar je kan ook verschillende foto’s er in doet. Het lijkt sowieso al heel strak als je het netjes op een rij hebt hangen. Zorg dus wel dat je tussen de fotolijsten overal de goede maat hebt gemeten.

Fotolijsten op een rijtje

Een fotolijst in het midden, de rest er omheen:
Het is een leuke lossen en spontane manier om zo je foto’s op te hangen. Zo kan je bijvoorbeeld je mooiste vakantie foto in het midden hangen en daar om heen de bij foto’s. Of bijvoorbeeld een foto van je kindje in het midden en dan naar mate ze groeit elke keer er een foto weer bij doet.

Als collage:
Dit is een uitstekende manier om een grote hoeveelheid foto’s op te hangen. Dat is natuurlijk super leuk als je echt veel mooie foto’s hebt gemaakt en je niet kan kiezen. Hierbij kun je dus voor een strakke of losse benadering kiezen.

Foto collage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *